måndag 27 april 2009

Visst e hon fin?!

Rosalinda - lite vårfällningsdammig, men ändå... Är jättenöjd med hennes utveckling i vinter. Nu börjar hon se ut som en riktig liten häst. Och det allra viktigaste är ju att hon är trevlig att ha att göra med och positiv till arbete. Jag håller på att tömköra och har även börjat longera henne vid ett par tillfällen och hon lyssnar jättefint på alla kommandon - särskilt de som betyder att hon får springa. På det viset är hon fruktansvärt lik mamma Rosette. En aldrig sinande energi, som jag hoppas ska bestå när hon kommer i sulkyn så småningom. Jag ser verkligen fram emot att kunna köra henne till sommaren, fast det gäller att ta det lugnt och försiktigt för det är en känslig liten dam som lätt blir stressad.
Till sommaren är det ju även dags för treårspremiering och det ska bli spännande. Hade ju varit kul med ett diplom, mest för Rosettes skull, men det är nog till att hoppas för mycket om man tror att hon ska gå från 38 till 40 p. Fast under har ju skett förut... Rosette fick 39 p i juli på treårs och sen 42 på utställning en månad senare.
På fredag hämtar Linda sin nya häst, Savanna, i Göteborg. En ettåring som ser trevlig ut och som förhoppningsvis ska bli hennes stora häst när hon fallit för åldersstrecket med Jelina.
/Anna

Inga kommentarer: